סגור

מצא עורך דין :

קטגוריה
תחום עיסוק
בחר איזור
בחר עיר

שאלו עו"ד על עורכי דין(2,466)

שאל בפורום עורכי דין

מענה משפטי מקצועי ומהיר, קבלו תשובות בדוא”ל ללא עיכוב

גולש/ת יקר/ה,
פורום זה אינו מנוהל על ידי עורך דין – ולכן המענה יכול להתעכב מעט.


הנהלת האתר עושה את המירב לאתר עורך דין בתחום שישיב על שאלתך בהקדם.
עמכם הסליחה. מוזמנים לבדוק שנית בימים הקרובים

אם הינך עורך דין בתחום ומעוניין בניהול הפורום – פנה עוד עכשיו בטלפון 03-6006646
או באמצעות טופס יצירת קשר ונשמח לעמוד לשירותך בהקדם

מנהל פורום עורכי דין

משה זוהר
איזור: מרכז
פקס:
טלפון: הצג טלפון

"מתמחה בליטיגציה אזרחית-מסחרית וייצוג בתביעות חוזים, נזיקין, בנקאות, חברות והוצאה לפועל...."

19/05/2020 15:51 בר רויטנבורד תמונות פרטיות תמונות פרטיות
שלום
אני לא יודעת אם באמת יש דרך משפטית לפתור את הבעיה שלי, אבל אני לפחות מנסה, מקווה שתוכלו לעזור לי
אז ככה
יש לי ידיד שצילם אותי בים, בבגד ים
והוא לא מוכן לשלוח לי את התמונות האלו, והם פרטיות שלי כמובן, האם יש איזשהי דרך משפטית שבה אפשר יהיה להשיג אותם ממנו ?

19/05/2020 09:43 מאיה התפטרות התפטרות
היי, אני מתפטרת ממקום עבודה (במשרה חלקית - עבודה לפי משמרות) עקב כניסה לקבע. מעבר ליתרת דמי הבראה וימי חופשה, האם יש כסף נוסף שעל המעסיק לשלם לי עם העזיבה?

19/05/2020 07:27 רחל תביעת חנות אינטרנטית תביעת חנות אינטרנטית
שלום,
יש לי חנות באינטרנט - דרופשיפינג- ולאחרונה בגלל הקורונה יש לי בעיות עם חלק מהמוצרים, שחלקם לא מגיעים כלל וחלקם מגיעים באיחור. זמני המשלוח באתר הם עד 30 יום אם כי בתקנון האתר כתוב כי בעת הרכישה באתר הלקוח מודע לכך שהמוצרים אותם בוחר להזמין אינם מאוחסנים אצל האתר אלא אצל ספקים צד ג' אשר משלחים את המוצרים ממדינות שונות וזמני המשלוח הממוצעים הינם 30-11 ימי עסקים. אין בסעיף זה או בכלל התחייבות של האתר לגבי זמני המשלוח הצפויים בפועל.
למרות זה ולמרות שפרסמתי באתר הודעה בולטת שיתכנו עיכובים המשלוחים בגלל המצב, יש לי לקוח שלא קיבל את המוצר בזמן. עוד לפני שחלפו ה30 ימי עסקים הסברנו לו במייל שיתכנו עיכובים. כעת הצענו לו זיכוי מלא כי המוצר עדיין לא הגיע ( עברו 33 יום) אבל הוא רוצה פיצוי מעבר לכך עבור הזמן שהמתין. אומר שאם לא יקבל פיצוי הולם יתבע אותנו. מי חודש מבחינת החוק? האם יש לו עילה לתבוע?

18/05/2020 09:15 רונית זיימן ימי מחלה ב2 מקומות עהודה ימי מחלה ב2 מקומות עהודה
שלום. אני עובדת כל יום ב2 מקומות עבודה 3 שעות בבוקרמקום 1
. ו3 שעות בצהריים מקום 2 .
בגלל נכות ומחלה אוטואימונית אני רוצה לנצל את 39 ימי המחלה שיש לי ולצאתלחופשת מחלה רק מהעבודה בשעות הצהריים ולהמשיך את העבודה בשעות הבוקר . שאלתי:האם זה אפשרי ומה עלי לציין בבקשה לחופשת.המחלה

18/05/2020 09:06 נורית נפגעת עבירה (פלילי) נפגעת עבירה (פלילי)
אני נפגעת עבירה (פלילי). מדובר בכמה שנים מאז שהגשתי תלונה על זיוף ומרמה של מסמכים. הטיפול עבר לפרקליטות.
לאחר לא מעט ניסיונות להעמיד את האדם לדין כי המשטרה לא הגיעה לכתובתו האמיתית או סיבות אחרות, הצליחה הפרקליטות להביאו לדיון פעם אחת או פעמיים. בחודש מרץ האחרון נקבע דיון אך נדחה בגלל אי קיום דיונים בבתי המשפט בשל מגיפת הקורונה. אני לא מעורבת בשלב זה. רק מודיעים לי מתי יש דיון, . ידוע לי שיש לי זכויות רבות כנפגעת עבירה ואני מעוניינת לממש זכויות אלה, מיד, אפילו עוד לפני הדיון הקרוב שאינני יודעת על התאריך עדיין. כיצד אני עושה זאת. עלי לציין שאני פנסיונרית ומתקיימת רק מפנסיה לא גבוהה ולכן האם יש צעדים שאני יכולה לעשות בעצמי או אני חייבת להיות מיוצגת ע"י עו"ד המתמחה בפלילים. תודה

17/05/2020 20:20 לידור תשלום שכר טרחה תשלום שכר טרחה
אבי הגיש תביעה לביטוח לאומי בגין נכות והוחלט כי זכאי ל90% נכות.
אבי זכאי לפטור ממס, אך ללא קצבה חודשית.
את אבי ייצג עורך דין אשר טיפל בכל הטפסים, ולפי הרישומים לא הופיע פיזית באף וועדה. הייתי רוצה לדעת מה גובה שכר הטרחה שלו זכאי העורך דין, מפני שבאתר של ביטוח לאומי ועפ״י ״חוק לבנת פורן״, גובה שכר הטרחה מוצג במקרה שבו התובע מקבל קצבה חודשית, אשמח לתשובה בנושא, תודה!!

17/05/2020 18:39 שלמה כהן שכירות בזמן הקורונה שכירות בזמן הקורונה
שלום רב.
יש ברשותנו חנות בתוך קניון פתוח. בזמן הקורונה החנות הייתה סגורה, וחברת הניהול מבקשת מאתנו דמי ניהול. א. האם היא צו'דקת בדרישה, והרי ארנונה לא היה צריך לשלם? ב. אם זה ספק והם ת3ובעים אותנו להוצ"ל - מה בידינו לעשות?
תודה.

17/05/2020 11:51 כפיר שמואלי הפרת כללי האתיקה הפרת כללי האתיקה
עורך דין שמתעלם ממני ונותן לי להרגיש נחות מזלזל בי אומר שיחזור ונעלם... בבקשה עזרה איך להתמודד עם המצב

16/05/2020 17:24 א.י טיסה שבוטלה-השבת תמורה (עמלת שינוי כרטיס) טיסה שבוטלה-השבת תמורה (עמלת שינוי כרטיס)
שלום רב,

בחודש ינואר רכשתי זוג כרטיסי טיסה לדצמבר.
בתחילת החודש (מאי), שיניתי את תאריכי הכרטיסים לתחילת יוני.
לפני מספר ימים הודיעו לי שהטיסה התבטלה וישיבו לי את הכספים ששילמתי, למעט עמלת שינוי הכרטיסים בסך 140$ סה"כ.

סעיף 3(א)(2) לחוק שירותי תעופה מורה:
"השבת תמורה בסכום ששולם בעד כרטיס טיסה, לרבות כל תשלום ששולם בעד כרטיס הטיסה"

לאור הוראות הסעיף הנ"ל, ולאור זאת שחברת התעופה ביטלה את הטיסה, האם לא מגיע לי החזר גם של עמלת שינוי הכרטיסים?

16/05/2020 11:57 שרון פיצויים מהמעסיק פיצויים מהמעסיק
שלום,
אני עובדת בצהרון פרטי מזה 3 שנים, ללא סעיף 14.
האם גם במידה ואני מתפטרת אני זכאית לפיצויים?
תודה

עורכי דין מובילים בפורום עורכי דין

עו"ד יריב קדם

"המכנה המשותף של לקוחותינו הוא פעילות מסחרית, עסקית ו/או משפטית בתחום הקניין הרוחני או סחר בינלאומי..."

יורם ליכטנשטיין
עו"ד יורם ליכטנשטיין

"משרד בוטיק חדשני ומקצועי המקפיד על שירות אישי והדוק. התמחות בדיני אינטרנט, טכנולוגיה, היי-טק, מחשבים וקניין רוחני מגוון... "

ריקי אופק אבן צור
עו"ד ריקי אופק אבן צור

משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.

עו"ד דקל קרבר

"נשמח לספק לכם שירותי ייצוג מקצועיים ולהשיג את התוצאות הטובות ביותר תוך דגש על שירות מסור ומקצועי..."

עו"ד ליאת גלילי פרל

"משרדי מעניק ייעוץ וייצוג בנושאים שונים בקניין רוחני, מול גופים ורשויות שונות, בארץ ובחו"ל, תוך הקפדה על ידע ומקצועיות ..."