שלום רב,
בהנחה שלאמכם ז"ל לא הייתה צוואה עיזבונה יחולק ע"פ דיני הירושה, ועזבנו של אביכם ז"ל יחולק ע"פ רצון המצווה.
לעניין הדירה כאשר עסקינן בבני זוג נשואים, אשר עליהם חלה הלכת השיתוף בנכסים, וקיים נכס אשר נרשם על שם אחד מהם בלבד, עדיין אין הדבר שולל את זכויותיהם של יורשי עיזבונו של בן הזוג שלא רשם את זכויותיו בימי חייו.
לפי דיני הירושה אביכם ז"ל ירש מחצית מהחלק של אמכם ז"ל וכל עזבנו לרבות חלק זה יחולק ע"פ צוואתו, ולילדים יוותר 1/4 מהעיזבון של האם ז"ל.
את/ה מוזמנ/ת לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך. 03-7700022
בברכה,
איגי בקרמן, עו"ד
050-3-222-111
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
"מתמחה בדיני משפחה בכלל ובהליכי גירושין בפרט. מוזמנים לשוחח עימי לקבלת האסטרטגיה המשפטית הנכונה עבורכם...".
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
"ליווי לכל אורך ההליך המשפטי אל מול הגורמים הרלוונטיים תוך דגש על מתן יחס אישי ומקצועי..."
