הקלד את תגובתך
שלום רב,
לא ראיתי את הצוואה וניסוחה כך שקשה לי לענות על השאלה.
בפרט, אם ערך אותה לבד ולא באמצעות עו"ד, שאני נגד זה ורואה בכך טעות, שיכולה לא פעם להיות קרדינלית עבור היורשים אם יש יותר מיורש אחד.
לפיכך אענה בכלליות רבה: "וכל מה ששייך לי", יש בכוחו לכלול גם כספים בבנק, אכן כן.
יובהר ויודגש כי, אנו עושים כל שביכולתנו לענות תשובות על שאלות הגולשים בצורה מקצועית, אך לרוב, המדובר בתשובות כלליות בלבד. לפיכך, המידע הניתן אינו מהווה יעוץ משפטי אינו מהווה תחליף להתייעצות פרטנית עם עורך דין העוסק בתחום. המסתמך/ת על המידע שבפורום עושה זאת על אחריותו/ה בלבד.
בהצלחה!
עו"ד איתן אמירי,
דיני משפחה וירושה
משה פרץ ושות', משרד עו"ד
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
"הניסיון המקצועי שלי יחסוך לכם מס.."
"ניסיון עשיר בטיפול וייצוג בתחום דיני המשפחה והגירושין, ברגישות ובמקצועיות חסרת פשרות..."
"מתמחה בתחום הגירושין והגישור, ועוסק בין היתר בתיקים בעלי מורכבות משפטית גבוהה, בסבלנות רבה, זמינות ושקיפות מלאה בכל צעד וצעד בדרך..."
