סגור

מצא עורך דין :

קטגוריה
תחום עיסוק
בחר איזור
בחר עיר

שאלו עו"ד על עורכי דין(2,441)

שאל בפורום עורכי דין

מענה משפטי מקצועי ומהיר, קבלו תשובות בדוא”ל ללא עיכוב

גולש/ת יקר/ה,
פורום זה אינו מנוהל על ידי עורך דין – ולכן המענה יכול להתעכב מעט.


הנהלת האתר עושה את המירב לאתר עורך דין בתחום שישיב על שאלתך בהקדם.
עמכם הסליחה. מוזמנים לבדוק שנית בימים הקרובים

אם הינך עורך דין בתחום ומעוניין בניהול הפורום – פנה עוד עכשיו בטלפון 03-6006646
או באמצעות טופס יצירת קשר ונשמח לעמוד לשירותך בהקדם

מנהל פורום עורכי דין

משה זוהר
איזור: מרכז
פקס:
טלפון: הצג טלפון

"מתמחה בליטיגציה אזרחית-מסחרית וייצוג בתביעות חוזים, נזיקין, בנקאות, חברות והוצאה לפועל...."

18/08/2023 10:13 פלוני נושא שלא מצאתי עליו מידע מישפטי הרבה
שלום רב, אני בן 23+
אני רוצה להקדים לדברי ולומר שזה שאלה רצינית ואני באמת שוקל לבצע את התביעה הזו. אקדים ואומר שאחרי שחשבתי הגעתי למסקנה שזה לא הגיוני שגבר ואישה מביאים ילד לעולם הם זורקים אותו בערך בגיל 18 (או יותר תלוי) ללכת להיתפרנס בעצמו וזה כי הילד לא בחר לבוא לעולם והם הריכו אותו ליהיות בעולם הזה בניגוד לרצונו. אני לדוגמא לא מעוניין שיביאו אותי לעולם הזה בניגוד לרצוני (מסיבות שונות שלא אפרט זה ארוך למקום זה). אז לסיכום אם אני יתבע את ההורים שלי בגלל זה מה הסיכוי שאני יצא זכאי במישפט?

עורכי דין מובילים בפורום עורכי דין

עו"ד רפאל אלמוג
עו"ד רפאל אלמוג

"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."

ריקי אופק אבן צור
עו"ד ריקי אופק אבן צור

משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.

גב' פנינה אריאלי

"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."

עו"ד יריב קדם

"המכנה המשותף של לקוחותינו הוא פעילות מסחרית, עסקית ו/או משפטית בתחום הקניין הרוחני או סחר בינלאומי..."

יורם ליכטנשטיין
עו"ד יורם ליכטנשטיין

"משרד בוטיק חדשני ומקצועי המקפיד על שירות אישי והדוק. התמחות בדיני אינטרנט, טכנולוגיה, היי-טק, מחשבים וקניין רוחני מגוון... "