אבי שלום,
1. בתביעות פלת"ד (תאונות דרכים) החוק מגביל את שכה"ט עד למקסימום של 13% מסכום הפיצויים שנפסקים. על הסכום המתקבל יש להוסיף מע"מ וכן הוצאותיו של עוה"ד. עם זאת, ככל ומדובר בתביעת נזקי גוף שאינה פלת"ד שכר הטרחה יכול להיות גבוה יותר מ- 13%.
2. ככל שבית המשפט פוסק שכר טרחת עו"ד, בנוסף לסכום הפיצויים, הרי סכום זה הולך לפי מה שסיכמת עם עוה"ד. כעיקרון זה סכום השייך לך, אולם ייתכן ויהיה סעיף בהסכם שכה"ט לפיו עוה"ד יקבל סכום זה.
בהצלחה!
אריה
בכל מקרה תמיד אפשר לפנות לוועדת שכר טרחה של לשכת עורכי הדין בשאילתא.
"נגרם לך נזק עקב רשלנות רפואית ? משרדי דוגל ביחס אישי ומעניק שירותים משפטיים בתחומים הנזיקין והביטוח..."
"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."
"תכנון האסטרטגיה המשפטית עוד בשלבים הראשונים של התיק, מסייע לי בהשגת תוצאות איכותיות עבור לקוחותיי..."
"מייצגת נפגעים בתחום נזקי גוף לרבות תאונות דרכים, תאונות עבודה ונפילות ברשות הרבים..."
"לאחר שנות עבודה רבות בתחום, אני מכירה כבר לא מעט מ'התחבולות' בהן נוקטות חברות הביטוח..."
