בהיעדר צוואה, זכות הראשונים בירושה מתחלקת שווה בשווה בין בן הזוג של הנפטר ובין ילדיו של הנפטר. בן הזוג מקבל מחצית מן הירושה, וכל הילדים של המנוח מתחלקים שווה בשווה. במחצית הנותרת. זה אומר שכל רכוש על שמו מחציתו יהיה שלך ומחצית השנייה של הילדים שווה בשווה בהעדר צוואה.
תודה על תשובה מהירה. רק עוד שאלה בהקשר לזה. אוקיי אז מחצית הרכוש של הבעל מתחלק בין כל ילדיו. ומה עם המשכנתא ששולמה האם מקזזים מהחישוב? ומה אם יש משכנתא לשלם האם לוקחים גם את זה בחישוב?
העיזבון יורש גם חובות ויש לשלם את המשכנתא שווה בשווה בין היורשים.
"המשרד מציע פתרונות משפטיים ברמה גבוהה, תוך התאמה מלאה לצרכיו של הלקוח ובהתאם לנסיבות המקרה..."
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
"מתמחה בדיני משפחה בכלל ובהליכי גירושין בפרט. מוזמנים לשוחח עימי לקבלת האסטרטגיה המשפטית הנכונה עבורכם...".
עו"ד אמיר שי המתמחה בהליכי משמורת משותפת, בסקירה מרתקת על הקונפליקט המתעורר עקב משמורת במשפחות בהם ההורים אינם מסתדרים ביניהם.
