המצב משפטי מורכב, האישה יכולה לטעון בהעדר הסכם ממון שמגיע לה דמי שימוש של מחצית דמי שכירות מאחר והיא עזבה את הדירה והבעל מתגורר בה ולכן מגיע לה 50 אחוז מהמכירה בקיזוז החובות ויתרת סילוק משכנתא.
חלוקת רכוש תלויה במועד הנישואים. אם נישאו לפני ה- 1.1.1974 (מועד כניסתו לתוקף של חוק יחסי ממון) חלה על בני הזוג הלכת השיתוף, הקובעת כי כל מה שנרכש במהלך הנישואין ללא קשר לרישום שייך לשני בני הזוג עקב המאמץ המשותף.
יש לבחון האם ההון העצמי ניתן במתנה על ידי צד ג' לבעל והאם הייתה כוונת שיתוף בעניין.
ממליץ ליצור עמי קשר לתיאום פגישת ייעוץ.
בברכה,
עו"ד אביב סטרול טל: 0525407233.
"הניסיון המקצועי שלי יחסוך לכם מס.."
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
"ליווי לכל אורך ההליך המשפטי אל מול הגורמים הרלוונטיים תוך דגש על מתן יחס אישי ומקצועי..."
"ניסיון עשיר בטיפול וייצוג בתחום דיני המשפחה והגירושין, ברגישות ובמקצועיות חסרת פשרות..."
"מתמחה בדיני משפחה בכלל ובהליכי גירושין בפרט. מוזמנים לשוחח עימי לקבלת האסטרטגיה המשפטית הנכונה עבורכם...".
עו"ד אמיר שי המתמחה בהליכי משמורת משותפת, בסקירה מרתקת על הקונפליקט המתעורר עקב משמורת במשפחות בהם ההורים אינם מסתדרים ביניהם.
