שלום רב חדווה,
התשובה לשאלתך החשובה, לצערי, שלילי!
בן זוגך אינו חייב לחשוף בפנייך את צווואתו.
רצון המצווה והאוטונומיה שלו לצוות כטוב בעיניו, שלו בלבד.
יחד עם זאת, ככל שהנך חפצה לדאוג לעתידך גם בעניין זה, יש דרכים נוספות ומומלץ להגיע לפגישת ייעוץ מסודרת כדי לדעת מה זכויותייך כיום ובעתיד, עם לכתו חו"ח, כידועה בציבור שלו. המדובר בנושאים חשובים מעבר לעובדת קיומה של צוואה, אם לאו.
ככל שאת חפצה בייעוץ כזה, את מוזמנת ליצור קשר ישיר לנייד שלי: 054-7649435
רק בימי חול ורק בשעות העבודה. עדיף לשלוח הודעה קודם לוואטצאפ.
יובהר ויודגש כי, אנו עושים כל שביכולתנו לענות תשובות על שאלות הגולשים בצורה מקצועית, אך לרוב, המדובר בתשובות כלליות בלבד. לפיכך, המידע הניתן אינו מהווה יעוץ משפטי אינו מהווה תחליף להתייעצות פרטנית. המסתמך/ת על המידע שבפורום עושה זאת על אחריותו/ה בלבד.
בהצלחה!
עו"ד איתן אמירי,
דיני משפחה וירושה
משה פרץ ושות', משרד עו"ד
"מתמחה בדיני משפחה בכלל ובהליכי גירושין בפרט. מוזמנים לשוחח עימי לקבלת האסטרטגיה המשפטית הנכונה עבורכם...".
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
"מתמחה בתחום הגירושין והגישור, ועוסק בין היתר בתיקים בעלי מורכבות משפטית גבוהה, בסבלנות רבה, זמינות ושקיפות מלאה בכל צעד וצעד בדרך..."
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
"ניסיון עשיר בטיפול וייצוג בתחום דיני המשפחה והגירושין, ברגישות ובמקצועיות חסרת פשרות..."
