האם החתימו אותך בעת ההצטרפות על חוזה ? באם סוכם על רכישת מנוי לפרק זמן מסוים, הרי שביטול החוזה קודם לתום התקופה, עשוי להיות כרוך בקנס. יש לעיין בחוזה על מנת להשיב לשאלתך.
כן חתמתי על חוזה על לא כתוב על גובהה הקנס ולא כתוב על תקופה של 5 חודשי מנוי כתוב על מנוי שנתי או מנוי שאורכו שלושה חודשים השאלה אם לפי חוקי המרכונות יש איזה חוק שאפשר לבטל מנויים ?
"אמינות ומהימנות, יושרה, מקצועיות ומאבק בשיתוף פעולה מלא ושקוף עם לקוחותינו, הינם כללי ברזל של משרדנו..."
"נשמח לספק לכם שירותי ייצוג מקצועיים ולהשיג את התוצאות הטובות ביותר תוך דגש על שירות מסור ומקצועי..."
"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."
"לוחמת על זכויות לקוחותיי ללא פשרות, כאשר לנגד עיני כל העת טובתם האישית בלבד..."
"המכנה המשותף של לקוחותינו הוא פעילות מסחרית, עסקית ו/או משפטית בתחום הקניין הרוחני או סחר בינלאומי..."
