היי מיכל, עפ"י חוק השכירות והשאילה והוראות הסכמי שכירות סטנדרטיים, המשכיר אחראי לתקינות תשתיות הדירה, איטום תקין וכו'.
יש לקבל מספר הבהרות ותשובות לפני שניתן לחוות דעה ולייעץ בעניינך. ברור שהנזק שנגרם לשכנה הנו בהיקף כספי משמעותי וצריך לראות איך לנהל את המחלוקת עם המשכיר וכו'..
תוכלי ליצור עמי קשר
עו"ד דרור הראל
052-4221996
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."
"המכנה המשותף של לקוחותינו הוא פעילות מסחרית, עסקית ו/או משפטית בתחום הקניין הרוחני או סחר בינלאומי..."
"משרדי מעניק ייעוץ וייצוג בנושאים שונים בקניין רוחני, מול גופים ורשויות שונות, בארץ ובחו"ל, תוך הקפדה על ידע ומקצועיות ..."
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
