חני שלום רב,
חסרים לי פרטים על מנת שאוכל ליתן מענה הולם.
יחד עם זאת, אם הבנתי את המקרה, הרי שהוכרזת כחייבת מוגבלת באמצעים, במסגרת תיק איחוד.
מכאן שכל תשלום אותו הנך מבקשת לפרוע חייב שיהא במסגרת תיק האיחוד, שאם לא כן, הרי שמדובר בהעדפת נושים, דבר האסור על פי דין.
במקרה זה צודקת ב"כ הבנק אשר מסרבת להסדיר עמך באופן ישיר את החוב, אלא באמצעות צד ג', שכן אין איסור על צד ג' בהעדפת נושים.
אשר על כן, באם צד ג' כלשהו מבקש לשלם את חובך, יכול שיפנה לב"כ הבנק בהצעה ובמידה ויגיעו להסכמות, יש לעגן אותן בכתב, לרבות סגירת תיק ההוצל"פ כנגדך.
בהצלחה
"אמינות ומהימנות, יושרה, מקצועיות ומאבק בשיתוף פעולה מלא ושקוף עם לקוחותינו, הינם כללי ברזל של משרדנו..."
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
"נשמח לספק לכם שירותי ייצוג מקצועיים ולהשיג את התוצאות הטובות ביותר תוך דגש על שירות מסור ומקצועי..."
"משרדנו שם לו למטרה להעניק לכל אחד מלקוחותיו שירות נאות, יחס אישי, ואת מלוא תשומת הלב הראויה..."
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
