שלום אווה, החשש שלך ברור לי ואולם אני מאמין שבהסכם השכירות ישנו סעיף שמאפשר לבעל הדירה להציג אותה לשוכרים חדשים, בתיאום מראש עמך.
לדעתי התנגדות להצגת הדירה תוכל להקים לו טענה של גרימת נזק ואובדן הכנסה כנגדך.
מבלי לשמוע פרטים נוספים והבהרות מצדך למצב הקיים, הייתי מציע לך לחשוב על דרכים יצירתיות כיצד לאפשר לו להציג את הדירה במרוכז למספר שוכרים יחדיו תוך לבישת מסכות פנים ומיגון מלא ואולי אף שלא בנוכחותך.
בהצלחה
"על מנת לספק ללקוחותיי את השירות הטוב ביותר, מקפיד על לימוד מקיף ורחב אודות עסקיהם"
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
"המכנה המשותף של לקוחותינו הוא פעילות מסחרית, עסקית ו/או משפטית בתחום הקניין הרוחני או סחר בינלאומי..."
"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."
"משרדי מעניק ייעוץ וייצוג בנושאים שונים בקניין רוחני, מול גופים ורשויות שונות, בארץ ובחו"ל, תוך הקפדה על ידע ומקצועיות ..."
