אלי שלום,
לעו"ד שחתם על המסמך/אימות תצהיר צריך להיות אינטרס לענות לשאלתך, אחרת הוא יכול להיות חשוף לתביעה.
רוצה לומר: שאם המסמך שהוצג לך או נמסר לך אכן זויף, או שלא העו"ד עצמו חתם עליו, בין אם ביודעין ובין אם לאו, הוא חשוף לא פחות מבעל החוב בגין התנהלות לא תקינה בכמה מישורים ולא אוסיף על הכתוב.
לא יודע מה גובה החוב, אבל ככל שאתה חפץ בכך, אתה מוזמן לפנות ולתאם פגישת ייעוץ אישית בתשלום ואשתדל להנחות ו/או לסייע בעניין. נייד 054-7649435
יובהר ויודגש כי, אנו עושים כל שביכולתנו לענות תשובות על שאלות הגולשים בצורה מקצועית, אך לרוב, המדובר בתשובות כלליות בלבד. לפיכך, המידע הניתן אינו מהווה יעוץ משפטי אינו מהווה תחליף להתייעצות פרטנית עם עורך דין העוסק בתחום. המסתמך/ת על המידע שבפורום עושה זאת על אחריותו/ה בלבד.
בהצלחה!
עו"ד איתן אמירי,
משה פרץ ושות', משרד עו"ד
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."
"משרדי מעניק ייעוץ וייצוג בנושאים שונים בקניין רוחני, מול גופים ורשויות שונות, בארץ ובחו"ל, תוך הקפדה על ידע ומקצועיות ..."
"נשמח לספק לכם שירותי ייצוג מקצועיים ולהשיג את התוצאות הטובות ביותר תוך דגש על שירות מסור ומקצועי..."
