עפרה שלום,
ראשית, אני מאחל לך בריאות ואריכות ימים.
לפי סיפורך, ישנם שני דברים שניתן לעשות:
1. להגיש תביעה נזיקית בגין נזק נפשי לך ו/או לילד, וזאת בהנחה שניתן להוכיח מעבר לכל ספק את ההתעללות הפיזית והנפשית.
2. תביעה למתן פיצוי בכל פעם שאב הקטין לא יבוא לקחת את הילד. בעניין זה אין לי מספיק נתונים, כגון- האם נפסקו מזונות לטובת הקטין או לא.
מכיוון שהסיפור מורכב, אם הינך מעוניינת להרחיב בעניין ו/או לקבל י יעוץ, הינך מופנית למשרדי.
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
"ליווי לכל אורך ההליך המשפטי אל מול הגורמים הרלוונטיים תוך דגש על מתן יחס אישי ומקצועי..."
מנהל משרד התחום דיני משפחה , הסכמי ממון , הסכמי גירושין מורכבים , ירושות צוואות ועוד. צוות המשרד ישמח להעניק ייעוץ וליווי מקצועי בכל שלבי התהליך
"מתמחה בדיני משפחה בכלל ובהליכי גירושין בפרט. מוזמנים לשוחח עימי לקבלת האסטרטגיה המשפטית הנכונה עבורכם...".
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
עו"ד אמיר שי המתמחה בהליכי משמורת משותפת, בסקירה מרתקת על הקונפליקט המתעורר עקב משמורת במשפחות בהם ההורים אינם מסתדרים ביניהם.
