מי שמגיש בקשה ליישוב סכסוך נהנה מיתרון משפטי להגיש ראשון במשך 15 ימים את התביעות כך שאם בן הזוג ירצה לכרוך ענייני רכוש לבית הדין הרבני ברגע שתגישי תביעה רכושית לבית משפט למשפחה כי יש לך את זכות להגיש לפניו אז הוא לא יוכל לכרוך את ענייני הרכוש לבית הדין הרבני.
להמשך ייעוץ ניתן לפנות אלי לנייד: 0525407233
עו"ד סטרול מנהל פורום משפחה
"מתמחה בדיני משפחה בכלל ובהליכי גירושין בפרט. מוזמנים לשוחח עימי לקבלת האסטרטגיה המשפטית הנכונה עבורכם...".
"ניסיון עשיר בטיפול וייצוג בתחום דיני המשפחה והגירושין, ברגישות ובמקצועיות חסרת פשרות..."
מנהל משרד התחום דיני משפחה , הסכמי ממון , הסכמי גירושין מורכבים , ירושות צוואות ועוד. צוות המשרד ישמח להעניק ייעוץ וליווי מקצועי בכל שלבי התהליך
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
עו"ד אמיר שי המתמחה בהליכי משמורת משותפת, בסקירה מרתקת על הקונפליקט המתעורר עקב משמורת במשפחות בהם ההורים אינם מסתדרים ביניהם.
