שלום.
במועד ה"קרע" יבדקו כמה היה לכל אחד בחשבונו באותו מועד. כלומר, אם הוא מוציא את הכספים מהחשבון (לצורך שימוש סביר) ואלה לא ימצאו ברשותו ב"מועד הקובע", אזי לא יהיה לך חלק בכסף זה.
בברכה,
יעקב גורנשטיין, עו"ד
מה הכוונה ל"שימוש סביר"? הרי אני לא הפרדתי חשבון המצב שאני ממשיכה להכניס משכורת לחשבון המשותף שממנו כל ההוצאות המשפחה כולל משכנתא והוא החליט בנתיים לא, אז מה יצא אני לבד מסבסדת בשלב זה את הכל?
דרכי ההתמודדות במקרים האלה משולבות. כמובן שמצב דברים בו את משלמת את הוצאות הבית אינו עולה על הדעת.
מציע לך לקבל ייעוץ מקצועי לפני שאת נוקטת בצעד כלשהו.
בברכה,
יעקב גורנשטיין, עו"ד
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
"מתמחה בדיני משפחה בכלל ובהליכי גירושין בפרט. מוזמנים לשוחח עימי לקבלת האסטרטגיה המשפטית הנכונה עבורכם...".
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
"מתמחה בתחום הגירושין והגישור, ועוסק בין היתר בתיקים בעלי מורכבות משפטית גבוהה, בסבלנות רבה, זמינות ושקיפות מלאה בכל צעד וצעד בדרך..."
עו"ד אמיר שי המתמחה בהליכי משמורת משותפת, בסקירה מרתקת על הקונפליקט המתעורר עקב משמורת במשפחות בהם ההורים אינם מסתדרים ביניהם.
