ראשית קחי אוויר. שנית, הפסיקה קובעת שאם דנו בענייני המזונות וקיבלו החלטה לאחר בחינת הוצאות הילדים וכולי, הרי שכדי לשנות את מרכיב המזונות יש צורך בשינוי נסיבות מהותי. העובדה כי גרושך איבד את מקום עבודתו או כל דבר שנהוג שקורה במהלך החיים למרביתנו לא נחשב "שינוי נסיבות". משכך, נראה כי את לא רק יכולה לקחת אוויר אלא גם להיות רגועה.
בהצלחה !
חיה לזר נוטקין , משרד עו״ד וגישור
פארק המדע - רחובות
גירושין l אבהות l הסכם יחסי ממון l סכסוכי ירושה l פירוק שיתוף במשק /ים (מושבים) l צוואות
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
"מתמחה בתחום הגירושין והגישור, ועוסק בין היתר בתיקים בעלי מורכבות משפטית גבוהה, בסבלנות רבה, זמינות ושקיפות מלאה בכל צעד וצעד בדרך..."
"ניסיון עשיר בטיפול וייצוג בתחום דיני המשפחה והגירושין, ברגישות ובמקצועיות חסרת פשרות..."
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
