מאחר והפרשי הצמדה למדד הם מדי חודש מחדש הרי שגם אם תחול התיישנות היא תהיה ל-7 שנים אחרונות כך שגרושתך תוכל לדרוש ממך את מה שמצויין בפסק הדין
אני מניחה כי החילוקי דעות ביניכם הם על נושאים אחרים, שכן הצמדה למדד לא יכול להיות שנוי במחלוקת, שכן הוא מצויין במפורש. לכן וככל שגרושתך תפנה להוצל"פ - תחוייב בהפרשים
בהצלחה
חיה לזר נוטקין, משרד עו"ד וגישור
פארק המדע - רחובות
דיני משפחה - גירושין l דיני ירושה l אפוטרופסות l הסכם יחסי ממון
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
"ליווי לכל אורך ההליך המשפטי אל מול הגורמים הרלוונטיים תוך דגש על מתן יחס אישי ומקצועי..."
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
"מתמחה בדיני משפחה בכלל ובהליכי גירושין בפרט. מוזמנים לשוחח עימי לקבלת האסטרטגיה המשפטית הנכונה עבורכם...".
