שלום דוד, תצהיר כולל את תיאור העובדות הידועות לך מידיעה אישית ואת האמת בלבד.
סיוע לאדם זה כפי שאתה מתאר, באמצעות תצהיר תומך לצורך הליך שלו בביטוח לאומי, אינו אמור לחשוף אותך לדבר שלילי ולמיטב הבנתי גם אינך צריך לדווח על כך למעסיק הקודם ואולם אתה רשאי לעשות כך אם תרצה.
בברכה,
עו"ד דרור הראל
"משרד בוטיק חדשני ומקצועי המקפיד על שירות אישי והדוק. התמחות בדיני אינטרנט, טכנולוגיה, היי-טק, מחשבים וקניין רוחני מגוון... "
"משרדי מעניק ייעוץ וייצוג בנושאים שונים בקניין רוחני, מול גופים ורשויות שונות, בארץ ובחו"ל, תוך הקפדה על ידע ומקצועיות ..."
"לוחמת על זכויות לקוחותיי ללא פשרות, כאשר לנגד עיני כל העת טובתם האישית בלבד..."
"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
