שלום רב,
אם לא מדובר בעובד בכיר שלא נמצא לא מחליף, הרי שנגרם נזק למעסיק, בכל מקרה אחר, ויש תחליף לעובד באופן דיי מידי, הרי שאם מסבירים את עילת חוסר היכולת להתחיל לעבוד מסיבות מוצדקות, הרי שלא ניתן בנסיבות העניין להכריח עובד להתחיל לעבוד כשכיר.
ואמנם, חוזים צריך לקיים, לכן נולדו ונוצרו, ע:י שני הצדדים, וחוזה עבודה אינם חריד לכלל, ועדיין יש נסיבות שלעיתים יכולות להצדיק זאת.
אפשר גם לחשוב על הסיטואציה אחרת. העובדת השכירה תעבוד יום אחד בלבד, ולמחרת היום תודיע על התפטרותה בטענה כי זה לא מה שחשבה...ואז מה, מה עדיף לאותו מעסיק, שמראש לא תחל לעבוד או שתעבוד יום ותעזוב?
בהצלחה,
עו"ד איתן אמירי
משרד עו"ד משה פרץ ושות'
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
"המכנה המשותף של לקוחותינו הוא פעילות מסחרית, עסקית ו/או משפטית בתחום הקניין הרוחני או סחר בינלאומי..."
"משרד בוטיק חדשני ומקצועי המקפיד על שירות אישי והדוק. התמחות בדיני אינטרנט, טכנולוגיה, היי-טק, מחשבים וקניין רוחני מגוון... "
"על מנת לספק ללקוחותיי את השירות הטוב ביותר, מקפיד על לימוד מקיף ורחב אודות עסקיהם"
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
