סגור

מצא עורך דין :

קטגוריה
תחום עיסוק
בחר איזור
בחר עיר

שאלו עו"ד על עורכי דין(2,472)

שאל בפורום עורכי דין

מענה משפטי מקצועי ומהיר, קבלו תשובות בדוא”ל ללא עיכוב

גולש/ת יקר/ה,
פורום זה אינו מנוהל על ידי עורך דין – ולכן המענה יכול להתעכב מעט.


הנהלת האתר עושה את המירב לאתר עורך דין בתחום שישיב על שאלתך בהקדם.
עמכם הסליחה. מוזמנים לבדוק שנית בימים הקרובים

אם הינך עורך דין בתחום ומעוניין בניהול הפורום – פנה עוד עכשיו בטלפון 03-6006646
או באמצעות טופס יצירת קשר ונשמח לעמוד לשירותך בהקדם

מנהל פורום עורכי דין

משה זוהר
איזור: מרכז
פקס:
טלפון: הצג טלפון

"מתמחה בליטיגציה אזרחית-מסחרית וייצוג בתביעות חוזים, נזיקין, בנקאות, חברות והוצאה לפועל...."

17/05/2026 06:29 יוסי זיוף מסמכים לבית משפט
שלום רב. הנתבע שתבעתי שלח לבית משפט בקשה לדחיית דיון בטענה שיש לו כבר כרטיסי טיסה ולא יהיה בארץ. בית משפט אישר דחייה. אחרי בירור מול אלעל מסתבר שהיתה רק הזמנה שבוטלה באותו יום (יש הקלטת שיחה) ולא חויבה כלומר לא נרכשו כרטסי טיסה. כמסתבר הנתבע עבד על בית המשפט ושלח לו כרטיס מזוייף עם תאריך רכישה מזוייף של 3 חודשים אחרוה כאילו כבר רכש אותו מזמן. שלחתי לבית משפט התנגדות כי כרטיס לא אמיתי אך בית משפט סירב לקבל טענות וכתב שטענות קשורות לטיב המסמך ולא לעצם בקשת דחיית דיון דחי התנגדותי והשאיר תאיך דיון חדש ללא שינוי.

אשמח לעזרה מה עליי לעשות עם עצם הזיוף הזה. האם לשנות כתב תביעה או להגיש מסמכים למערכת נט משפט או בדיון עצמו להגיד איזה בן אדם נוכל זה הנתבע ומזייף אפילו לבית משפט.
אשמח לכל טיפ

עורכי דין מובילים בפורום עורכי דין

עו"ד ליאת גלילי פרל

"משרדי מעניק ייעוץ וייצוג בנושאים שונים בקניין רוחני, מול גופים ורשויות שונות, בארץ ובחו"ל, תוך הקפדה על ידע ומקצועיות ..."

דרור הראל
עו"ד דרור הראל

מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.

עו"ד יריב קדם

"המכנה המשותף של לקוחותינו הוא פעילות מסחרית, עסקית ו/או משפטית בתחום הקניין הרוחני או סחר בינלאומי..."

גב' פנינה אריאלי

"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."

ריקי אופק אבן צור
עו"ד ריקי אופק אבן צור

משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.