שלום שרי, בדיוק בחודש האחרון ייצגתי בתיק דומה אשה שבן זוגה (שאינו נשוי לה) כמעט ולא ראה את הילדה הקטינה ולאחר מכן ראה אותה במרכז הקשר. הוגשה תביעת הגירה, מה שגם את צריכה לעשות, ורק לאחר אישור וחוו"ד פקידת סעד לסדרי דין שממנה בית המשפט תקבלי אישור. במקרה שלך כפי שאת מתארת אותו הסיכוי שלך הוא כמעט 100 אחוזים בתסיעה מסוג זה.
"מתמחה בתחום הגירושין והגישור, ועוסק בין היתר בתיקים בעלי מורכבות משפטית גבוהה, בסבלנות רבה, זמינות ושקיפות מלאה בכל צעד וצעד בדרך..."
"הניסיון המקצועי שלי יחסוך לכם מס.."
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
"המשרד מציע פתרונות משפטיים ברמה גבוהה, תוך התאמה מלאה לצרכיו של הלקוח ובהתאם לנסיבות המקרה..."
"מתמחה בדיני משפחה בכלל ובהליכי גירושין בפרט. מוזמנים לשוחח עימי לקבלת האסטרטגיה המשפטית הנכונה עבורכם...".
עו"ד אמיר שי המתמחה בהליכי משמורת משותפת, בסקירה מרתקת על הקונפליקט המתעורר עקב משמורת במשפחות בהם ההורים אינם מסתדרים ביניהם.
