בעקרון וככל שתתבע ברור כי הפסיקה תהיה כי הינך מחוייב לשלם עד גיל 20,21 או תום השירות הצבאי, בהתאמה בין בן לבת קטינים.
יחד עם זאת וככל שאין עדיין פסיקה לשיקולך אם להתחיל לשלם או לא. היה ותחליט לשלם חשוב כי תחתים שזה מהווה 1/3 לסכום המזונות כולל הצמדה וריבית ובזה יסתיימו כל טענותיה כלפיך בעניין המזונות. רצוי היה כי הנ"ל ייעשה באמצעות פנייה לבית המשפט אך בפרקטיקה וככל שגרושתך אינה "בעייתית" יתכן ויש מקום להסתפק בחתימתה בלבד.
בהצלחה
חיה לזר נוטקין, משרד עו"ד וגישור
פלאוט 10, פארק המדע, רחובות
דיני משפחה - גירושין l דיני ירושה l אפוטרופסות l הסכם יחסי ממון
"ליווי לכל אורך ההליך המשפטי אל מול הגורמים הרלוונטיים תוך דגש על מתן יחס אישי ומקצועי..."
"המשרד מציע פתרונות משפטיים ברמה גבוהה, תוך התאמה מלאה לצרכיו של הלקוח ובהתאם לנסיבות המקרה..."
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
"מתמחה בתחום הגירושין והגישור, ועוסק בין היתר בתיקים בעלי מורכבות משפטית גבוהה, בסבלנות רבה, זמינות ושקיפות מלאה בכל צעד וצעד בדרך..."
מנהל משרד התחום דיני משפחה , הסכמי ממון , הסכמי גירושין מורכבים , ירושות צוואות ועוד. צוות המשרד ישמח להעניק ייעוץ וליווי מקצועי בכל שלבי התהליך
