כך שאיני רואה מניעה מבחינת הבנק לאפשר חתימה כפולה. יחד עם זאת, זה מייתר את הצורך ב"נאמנות" עו"ד, שאמור לנהל עבורך את החשבון.
התייעצי עם הבנקאי שלך.
בברכה,
עו"ד רפאל אלמוג
אם ברצוני לשים סכום כסף בצד ולחלק ממנו מדי חודש לשתי בנותי סכום מוקצב למחייה
עד שיחלפו 5 שנים ואז להעביר אליהן את יתרת הסכום איך נעשה דבר כזה בפועל
תודה אתי
אלא יותר בנקאית. אני מניח שיש דרכים בנקאיות להסדרת הנושא. אך אין לי הסבר משפטי לכך. ניתן למשל לבצע הוראות קבע חודשיות.
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
"על מנת לספק ללקוחותיי את השירות הטוב ביותר, מקפיד על לימוד מקיף ורחב אודות עסקיהם"
"משרד בוטיק חדשני ומקצועי המקפיד על שירות אישי והדוק. התמחות בדיני אינטרנט, טכנולוגיה, היי-טק, מחשבים וקניין רוחני מגוון... "
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."
