סגור

מצא עורך דין :

קטגוריה
תחום עיסוק
בחר איזור
בחר עיר

שאלו עו"ד על עורכי דין(2,443)

שאל בפורום עורכי דין

מענה משפטי מקצועי ומהיר, קבלו תשובות בדוא”ל ללא עיכוב

גולש/ת יקר/ה,
פורום זה אינו מנוהל על ידי עורך דין – ולכן המענה יכול להתעכב מעט.


הנהלת האתר עושה את המירב לאתר עורך דין בתחום שישיב על שאלתך בהקדם.
עמכם הסליחה. מוזמנים לבדוק שנית בימים הקרובים

אם הינך עורך דין בתחום ומעוניין בניהול הפורום – פנה עוד עכשיו בטלפון 03-6006646
או באמצעות טופס יצירת קשר ונשמח לעמוד לשירותך בהקדם

מנהל פורום עורכי דין

משה זוהר
איזור: מרכז
פקס:
טלפון: הצג טלפון

"מתמחה בליטיגציה אזרחית-מסחרית וייצוג בתביעות חוזים, נזיקין, בנקאות, חברות והוצאה לפועל...."

28/12/2015 11:52 חני אי הגשת כתב הגנה ועוד...
בתי ואני הגשנו תביעה לבית משפט לתביעות קטנות , נגד 2 נתבעים ( חברת ביטוח + סוכן מטעמה). ביה"מ שלח לנתבעים את כתב התביעה בדואר רשום עם דרישה להגשת כתב הגנה תוך 15 יום .
נתבעת 1 לא ניגש לדואר לקחת את כתב התביעה שבימ"ש שלח אליו בדואר רשום והוחזר לבימ"ש בטענה כי לא נדרש ע"י הנמען.
נתבעת 2 - שהיא החברה , ביום ה-15 להגשת כתב הגנה הגישה בקשה לדחיית מועד הגשת כתב הגנה וקיבלה הארכה של חודש ימים ועד ל-01/11/15. ב-01/11/15 שוב הגישה בקשה להארכת מועד הגשת כתב הגנה ושוב קיבלה הארכה של עוד חודש. וב-01/12/15 שוב הגישה בקשה להארכת מועד להגשת כתב הגנה והפעם בית משפט נתן החלטה בה גם קבע מועד לדיון בבימ"ש ולפיה מועד הדיון לא ידחה ויתקיים גם ללא כתב הגנה בלי כל התייחסות נתבעת 1 - הסוכן, שלא ניגש לקחת את כתב התביעה שבימ"ש שלח אליו.
איפה כל שנטען לעיל מעמיד אותנו כתובעות (בתי ואני) מבחינה משפטית?
מה הצעדים שעלינו לנקוט בהם לאור האמור?
האם בכך שהסוכן לא ניגש לקחת את כתב תביעה יכול להיות לרעתנו?

יצוין, שלא עודכנו במה שקרה ולולא פנינו למוקד בתי המשפט לא היינו יודעים על מספר הפעמים לדחיית מועד הגשת כתב הגנה מטעם נתבעת 2 ולא היינו יודעים כי כתב תביעה שנשלח לנתבעת 1 לא נדרש על ידה משום שידעה במה מדובר .

במידה ולא הוגש כתב הגנה תוכלי לפנות אל בית המשפט בבקשה מתאימה, בין היתר- בבקשה למתן פסק דין בהיעדר הגנה

עורכי דין מובילים בפורום עורכי דין

עו"ד סיון שטינברג פליישר
עו"ד סיון שטינברג- פליישר

"לוחמת על זכויות לקוחותיי ללא פשרות, כאשר לנגד עיני כל העת טובתם האישית בלבד..."

עו"פ גד בנט

"עריכת פטנט בצורה מקצועית, דורשת הבנה טכנית מקצועית ומעמיקה, לא פחות מחשיבה עסקית..."

יורם ליכטנשטיין
עו"ד יורם ליכטנשטיין

"משרד בוטיק חדשני ומקצועי המקפיד על שירות אישי והדוק. התמחות בדיני אינטרנט, טכנולוגיה, היי-טק, מחשבים וקניין רוחני מגוון... "

עו"ד רן שפירא
עו"ד רן שפירא

"אמינות ומהימנות, יושרה, מקצועיות ומאבק בשיתוף פעולה מלא ושקוף עם לקוחותינו, הינם כללי ברזל של משרדנו..."

עו"ד ליאת גלילי פרל

"משרדי מעניק ייעוץ וייצוג בנושאים שונים בקניין רוחני, מול גופים ורשויות שונות, בארץ ובחו"ל, תוך הקפדה על ידע ומקצועיות ..."