תחילה אציין כי, אם יש אפילו סיכוי קלוש לחידוש הקשר בין האב לילדיו, הרי שביהמ,ש לא יאפשר כל פגיעה במזונותיהם, ראי בעניין זה תמ"ש (חיפה) 12460/97 ל.ש. (קטינה) ואח' נ' ר.ש., תק-מש 99(2), 44, בעמ' 45. וראה בדומה החלטת ביהמ"ש במ"א (ירושלים) 1117/94 פלוני נ' אלמוני קטין, תק-מח 97(3) 3188, בעמ' 3194.
את הקווים המנחים לפגיעה במזונות ילד מרדן, קבעה השופטת ע מילר בתמ"ש (תל-אביב) 14652/97 א' ע' נ' א' ר' (קטין), תק-מש 2003(1) 21, בעמ' 28.
על כל פנים, גם במקרה בו יורה ביהמ"ש על פגיעה מעין זו, יהיה הדהר בגדר של צמצום ולא ביטול.
נסים אברג'ל, טו"ר
"מתמחה בתחום הגירושין והגישור, ועוסק בין היתר בתיקים בעלי מורכבות משפטית גבוהה, בסבלנות רבה, זמינות ושקיפות מלאה בכל צעד וצעד בדרך..."
"ניסיון עשיר בטיפול וייצוג בתחום דיני המשפחה והגירושין, ברגישות ובמקצועיות חסרת פשרות..."
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
"מתמחה בדיני משפחה בכלל ובהליכי גירושין בפרט. מוזמנים לשוחח עימי לקבלת האסטרטגיה המשפטית הנכונה עבורכם...".
עו"ד אמיר שי המתמחה בהליכי משמורת משותפת, בסקירה מרתקת על הקונפליקט המתעורר עקב משמורת במשפחות בהם ההורים אינם מסתדרים ביניהם.
