זאב שלום.
העברת רכוש במהלך החיים הינה על דרך מתנה בלבד ויכול תהיה מתנה על תנאי להבטחת זכויות ו/או רצון המעביר. העברה לאחר פטירה הינה בדרך של ירושה כאשר בישראל אין מס על עזבון.
לכל העברה יש משמעויות נוספות בקשר ועם יחסי הממון ובפרט כשמדובר על צוואה הדדית (אם הבנתי נכון 'צוואה זוגית').
אמליץ כי תפנו לקבלת ייעוץ אישי באתר כדי שעו" ד יוכל לבחון את הנסיבות ולהמליץ לכם על דרך הפעולה הנכון ביותר עבורכם כמו גם להבטיח את זכויות המעביר במקרה של מתנה.
שירה טולדנו, עו"ד
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
"מתמחה בדיני משפחה בכלל ובהליכי גירושין בפרט. מוזמנים לשוחח עימי לקבלת האסטרטגיה המשפטית הנכונה עבורכם...".
"מתמחה בתחום הגירושין והגישור, ועוסק בין היתר בתיקים בעלי מורכבות משפטית גבוהה, בסבלנות רבה, זמינות ושקיפות מלאה בכל צעד וצעד בדרך..."
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
"הניסיון המקצועי שלי יחסוך לכם מס.."
