כאשר נודע למשטרה על ביצוע עבירה או במקרה שתיארת איום בהתאבדות, היא מחויבת בפתיחת הליך חקירה. בשלב החקירה למשטרה אין חובה למסור את המידע שיש בידה והביא לפתיחת הליך החקירה. מעבר לכך, באשר לבחינת התנהלות לא תקינה של המשטרה- יש להיוועץ בעו"ד שיבחן אם נפל פגם בהתנהלות המשטרה ולפעול בהתאם.
בהמשך לתגובתך במידה ולא לקחו אותי לתחנה והחזירו אותי הביתה מהבדיקת פסיכאטר במוסד הפסיכאטרי ,האם עדיין יכול. להיות שנפתח נגדי הליך כלשהו ?
במידה והדבר לא כלל הליך של חקירה באזהרה ונטילת טביעות אצבע- התשובה היא לא. לא נפתח נגדך תיק משטרה.
"תחום דיני התעבורה בדמי ובנפשי. אני משתדל להעניק טיפול אישי, מעמיק ומקצועי לכל לקוח ולקוח. הדבר ניכר בפריצות הדרך להן גרמתי בסוגיות מרכזיות בתחום ..."
"בכל תיק שבטיפולי בתחום המשפט הפלילי והתעבורה, אני עושה כל שביכולתי לייצג את לקוחותיי נאמנה. אני רואה בייצוג, עוד בשלב המקדמי בתיק, כגון בחקירה משטרתית, חשיבות רבה העשויה לצמצם נזקים"
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
"ניסיון כביר בייצוג מול מוסדות רשת המיסים והחקירה, בכל הערכאות השיפוטיות, בין השאר בעבירות צווארון לבן, מס וכלכליות ..."
בחור צעיר הוחזק במעצר והואשם בייבוא סם מסוכן מהודו ובהחזקת סמים שלא לצריכה עצמית. עיינו בתיק לדוגמה שנוהל עלי ידי עוה"ד, מנהל פורום משפט פלילי באתר.