היי מיכל, עפ"י חוק השכירות והשאילה והוראות הסכמי שכירות סטנדרטיים, המשכיר אחראי לתקינות תשתיות הדירה, איטום תקין וכו'.
יש לקבל מספר הבהרות ותשובות לפני שניתן לחוות דעה ולייעץ בעניינך. ברור שהנזק שנגרם לשכנה הנו בהיקף כספי משמעותי וצריך לראות איך לנהל את המחלוקת עם המשכיר וכו'..
תוכלי ליצור עמי קשר
עו"ד דרור הראל
052-4221996
"משרד בוטיק חדשני ומקצועי המקפיד על שירות אישי והדוק. התמחות בדיני אינטרנט, טכנולוגיה, היי-טק, מחשבים וקניין רוחני מגוון... "
"אמינות ומהימנות, יושרה, מקצועיות ומאבק בשיתוף פעולה מלא ושקוף עם לקוחותינו, הינם כללי ברזל של משרדנו..."
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
"משרדי מעניק ייעוץ וייצוג בנושאים שונים בקניין רוחני, מול גופים ורשויות שונות, בארץ ובחו"ל, תוך הקפדה על ידע ומקצועיות ..."
"נשמח לספק לכם שירותי ייצוג מקצועיים ולהשיג את התוצאות הטובות ביותר תוך דגש על שירות מסור ומקצועי..."
