ליאור, מן הסתם עו"ד שיש לו ידע וניסיון בעניין, עשוי לתרום ערך מוסף בניהול התיק. יחד עם זאת, ישנם לא מעט מצבים בהם אין טעם בפניה אל עו"ד לניהול התיק, אלא לייעוץ ראשוני בלבד. למשל, אם אתה יודע שאין סיבה שהתביעה לא תוכר, או סביר כי אין נכות אשר תזכה בגמלה, אז מדוע לפנות ? יחד עם זאת, אם אתה צופי קושי בהכרה של הפגיעה על ידי קצין התגמולים, הרי שמתוך הסתכלות על זכויותיך העתידיות, אמליץ לך בחום לשכור שירותי עו"ד. לגבי הנכות - בדוק עם רופא מומחה רלבנטי לתחומך.
בהצלחה ורק בריאות !
"לוחמת על זכויות לקוחותיי ללא פשרות, כאשר לנגד עיני כל העת טובתם האישית בלבד..."
"משרדי מעניק ייעוץ וייצוג בנושאים שונים בקניין רוחני, מול גופים ורשויות שונות, בארץ ובחו"ל, תוך הקפדה על ידע ומקצועיות ..."
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
"משרדנו שם לו למטרה להעניק לכל אחד מלקוחותיו שירות נאות, יחס אישי, ואת מלוא תשומת הלב הראויה..."
