יעל שלום, בהתאם לתיאורך את הנסיבות, התביעה אמורה להיות מוגשת בראש ובראשונה כנגד איש המקצוע ואם יש גורם מסודר מאחוריו (חברת מזגנים) - מה טוב. עשויה להיות במקרה זה גם עילה כנגד המעביד שלך, אולם, על מנת לתת תשובה מושכלת ביחס לכך ישנם פרטים שחסרים להשלמת התמונה.
מכל מקום, אשמח לסייע,
אורן ספיר, עו"ד
טל': 050-4899889 כתובת דוא"ל: [email protected]
"אמינות ומהימנות, יושרה, מקצועיות ומאבק בשיתוף פעולה מלא ושקוף עם לקוחותינו, הינם כללי ברזל של משרדנו..."
"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."
"תכנון האסטרטגיה המשפטית עוד בשלבים הראשונים של התיק, מסייע לי בהשגת תוצאות איכותיות עבור לקוחותיי..."
"לוחמת על זכויות לקוחותיי ללא פשרות, כאשר לנגד עיני כל העת טובתם האישית בלבד..."
"מתמחה בליטיגציה אזרחית-מסחרית וייצוג בתביעות חוזים, נזיקין, בנקאות, חברות והוצאה לפועל...."
מה עושה צעיר שנפגע בתאונת דרכים וקיבל הפסדי השתכרות באופן מקופח? עו״ד אהרון שטכלברג מספר על מקרה וכיצד הצליח לפסוק פיצויים גבוהים יותר לטובת הנפגע
