שלום שמעון,
במקרה או שלא במקררה אני מנהל עכשיו 2 תיקים בדיוק כאלו.תלוי מאוד מה הן הנסיבות בה נחתמה עסקת המתנה כמו למשל - גילה של המנוחה בעת ביצוע עסקת המתנה,מצבה המנטאלי וכו' והשאלה החשובה היא-האם הייתה השפעה בלתי הוגנת על מעבירת המתנה.
לשאלות נוספות יש להתייעץ עם עורך דין בתחום שיבחן את כל הנסיבות לצורך ההחלטה האם להגיש תביעה.
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
מנהל משרד התחום דיני משפחה , הסכמי ממון , הסכמי גירושין מורכבים , ירושות צוואות ועוד. צוות המשרד ישמח להעניק ייעוץ וליווי מקצועי בכל שלבי התהליך
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
"המשרד מציע פתרונות משפטיים ברמה גבוהה, תוך התאמה מלאה לצרכיו של הלקוח ובהתאם לנסיבות המקרה..."
עו"ד אמיר שי המתמחה בהליכי משמורת משותפת, בסקירה מרתקת על הקונפליקט המתעורר עקב משמורת במשפחות בהם ההורים אינם מסתדרים ביניהם.
