במידה ואתם בעל ואישה יהודים והתחתנתם ברבנות חל הדין האישי של המשפט העברי שאוסר על אישה לקיים קשר אינטימי עם גבר שאינו בעלה במקרה שכזה לא יואיל לאשר הסכם כזה בבית המשפט לענייני משפחה שכן האישה תחויב בגט פיטורין כי היא בגדה ואסורה לבעלה ויישלל ממנה זכויות כתובה ומזונות אישה. על פי הדין העברי לגבר מותר לקיים יחסים אינטימיים עם אישה אחרת במידה והיא אינה אשת איש.
"המשרד מציע פתרונות משפטיים ברמה גבוהה, תוך התאמה מלאה לצרכיו של הלקוח ובהתאם לנסיבות המקרה..."
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
מנהל משרד התחום דיני משפחה , הסכמי ממון , הסכמי גירושין מורכבים , ירושות צוואות ועוד. צוות המשרד ישמח להעניק ייעוץ וליווי מקצועי בכל שלבי התהליך
"ניסיון עשיר בטיפול וייצוג בתחום דיני המשפחה והגירושין, ברגישות ובמקצועיות חסרת פשרות..."
"הניסיון המקצועי שלי יחסוך לכם מס.."
עו"ד אמיר שי המתמחה בהליכי משמורת משותפת, בסקירה מרתקת על הקונפליקט המתעורר עקב משמורת במשפחות בהם ההורים אינם מסתדרים ביניהם.
