שלום רב.
אכן, יש חשיבות רבה בהגשת תביעה לערכאה הנוחה (אגב, אין מקום להיות שבוי בקוספט מוטעה ולפיו בד"ר מיטיב עם הגבר בהכרח ובית המשפט לענייני משפחה עם האישה. כל מקרה לגופו). מציע לך לקבל ייעוץ משפטי לפני שאתה נוקט בצעד כלשהו.
בברכה,
יעקב גורנשטיין, עו"ד
מנהל משרד התחום דיני משפחה , הסכמי ממון , הסכמי גירושין מורכבים , ירושות צוואות ועוד. צוות המשרד ישמח להעניק ייעוץ וליווי מקצועי בכל שלבי התהליך
"מתמחה בתחום הגירושין והגישור, ועוסק בין היתר בתיקים בעלי מורכבות משפטית גבוהה, בסבלנות רבה, זמינות ושקיפות מלאה בכל צעד וצעד בדרך..."
"המשרד מציע פתרונות משפטיים ברמה גבוהה, תוך התאמה מלאה לצרכיו של הלקוח ובהתאם לנסיבות המקרה..."
"הניסיון המקצועי שלי יחסוך לכם מס.."
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
עו"ד אמיר שי המתמחה בהליכי משמורת משותפת, בסקירה מרתקת על הקונפליקט המתעורר עקב משמורת במשפחות בהם ההורים אינם מסתדרים ביניהם.
